ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & SPA

επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & SPA

Η εταιρεία Sanita Medical Supplies δραστηριοποιείται στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας, συνεργάζεται και εισάγει προϊόντα από τους κορυφαίους οίκους ιατρικών ειδών του εξωτερικού. Η πολυετής μας εμπειρία στον χώρο της προμήθειας ιατρικών ειδών, μας δίνει την δυνατότητα για την βέλτιστη ποιοτική παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλικών για εξοπλισμό κέντρων αισθητικής, κέντρων φυσιοθεραπείας, ιατρείων, ιδιωτικών και δημόσιων νοσοκομείων.

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας σε όλες τις δραστηριότητες και από όλους τους εργαζομένους θεωρείται αδιάσπαστο μέρος του επιχειρηματικού σχεδιασμού της Εταιρείας και των στόχων της. Προτεραιότητα μας είναι η σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε,  καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των συνεργατών μας.

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τις δεσμευτικές προδιαγραφές των υλικών που απαιτούνται σε ένα κέντρο αισθητικής, δημιουργήσαμε έναν  κατάλογο με αναλώσιμα υλικά, εξασφαλίζοντας για εσάς την καλύτερη σχέση ποιότητας & τιμής.

Μηχανήματα.

MED-120C φωτόλυση IPL για αποτρίχωση με μια κεφαλή


Το μοντέλο MED-120C είναι ένα επιτραπέζιο κομψό σύστημα αποτρίχωσης SHR IPL με μία κεφαλή. Σε αντίθεση με το κλασικό IPL το οποίο διοχετεύει όλη την παραγόμενη ενέργεια σε ένα μόνο παλμό στο θύλακα της τρίχας μέσο της μελανίνης, το SHR IPL διοχετεύει την ενέργεια σταδιακά σε 10 παλμούς (10 Hz) εκμεταλλευόμενο και την απορρόφηση της ενέργειας από το νερό που περιέχει το δέρμα. Έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο ικανοποιητικό και πιο ανώδυνο.

Η τεχνολογία SHR IPL χρησιμοποιεί το μονοπάτι μελανίνης μόνο μερικώς (50%), και συνδυάζοντας In-Motion τεχνολογία, ζεσταίνει απαλά το δέρμα σε μια άνετη θερμοκρασία από 45 ° Κελσίου, βοηθώντας να διεισδύουν κάτω στα θυλάκια που παράγουν την ανάπτυξη των τριχών. Η έρευνα έχει δείξει ότι μια πιο αργή διαδικασία θέρμανσης είναι πολύ πιο αποτελεσματική για μόνιμη αποτρίχωση από υψηλά και βραχυπρόθεσμα επίπεδα ενέργειας. Ως εκ τούτου, κατά τη χρήση SHR, η συσκευή περνά πάνω από τους ιστούς πολλαπλές φορές (In-Motion) με υψηλό ποσοστό της επανάληψης (έως 10Hz, δηλαδή 10 φορές ανά δευτερόλεπτο).
Έτσι, η μελανίνη των τριχών, καθώς και ο ιστός των βλαστικών κυττάρων, θερμαίνεται με χαμηλή ενέργεια με βραδύ ρυθμό και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η θεραπεία είναι πιο ευχάριστη από ό, τι με τα συμβατικά συστήματα και το δέρμα σας είναι καλύτερα προστατευμένο.

Σύστημα Laser Alexandrite 755nm   Lutronic Clarity LPA

Στόχευση σε όλους τους τύπους δέρματος  και σε όλες τις εποχές.
Ο υψηλός ρυθμός επανάληψης και το μεγάλο μέγεθος του spot, επιτρέπουν τους χρήστες του CLARITY να πραγματοποιούν θεραπείες μείωσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με αξιοθαύμαστη ταχύτητα, πράγμα που επιτρέπει στις κλινικές και στα κέντρα να εκτελούν περισσότερες θεραπείες ανά ημέρα επιταχύνοντας την απόσβεση της επένδυσής τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Οι αποτελεσματικότατες θεραπείες με το CLARITY, οφείλονται στην διανομή υψηλής ενεργείας δέσμη laser σε σύντομα  εύρη παλμών. Το FLAT TOP προφίλ της ακτίνας, παρέχει άρτιες και σταθερές θεραπείες για πιο προβλέψιμα αποτελέσματα.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Το Clarity είναι το μοναδικό στον κόσμο Laser που διαθέτει κεφαλή Fractional. Δίνοντας τη δυνατότητα στον εφαρμοστή να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της τεχνοτροπίας Fractional  σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών περιποίησης του δέρματος.
Το σύστημα σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα Laser της αγοράς, απαιτεί calibration μία μόνο φορά την εβδομάδα και όχι κάθε φορά που αλλάζει το spot ή οι ρυθμίσεις του συστήματος.

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στις φθορές από την εκτεταμένη χρήση και τον χρόνο, ελαχιστοποιώντας το κόστος συντήρησης.

Η δυνατότητα διαμόρφωσης του πλάτους του παλμού σε λίγα μόνο μικρο-second ( 100 μs). επιτρέπει στο γιατρό να πραγματοποιήσει με αποτελεσματικότητα εφαρμογές που μέχρι τώρα δεν είχε τη δυνατότητα με άλλα αντίστοιχα συστήματα.

ΕΥΚΟΛΙΑ
Οπτική ίνα με 9 διαφορετικά μεγέθη spot με επιλογές εύρων που φτάνουν έως τα 20mm και στα δύο μήκη κύματος για ευκολία στην χρήση, αυξημένη ταχύτητα θεραπείας και μειωμένο κόστος σε όλο το φάσμα των θεραπειών.
Επιλογή προστασίας της επιδερμίδας και άνεσης με το ενσωματωμένο Intelligent Cooling DeviceTM (ICD) ή ακόμα και ψύξη αέρος.

Επιπλέον το σύστημα συνοδεύεται από εξωτερική μονάδα ψύξης Cryo 6 του  οίκου Zimmer η οποία εξασφαλίζει την ανώδυνη εφαρμογή και σταθεροποιητή τάσης 8000VA για την προστασία του συστήματος από αυξομειώσεις τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αναλώσιμα

ΣΠΑΤΟΥΛΕΣ

ΒΑΜΒΑΚΙ

ΣΚΟΥΦΑΚΙ

ΚΟΡΔΕΛΑ

ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΑΝΔΡΙΚΟ

ΡΟΛΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

ΤΖΕΛ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΣΕΤΟΝ

ΒΕΛΟΝΕΣ

ΚΕΡΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ-ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ

ΧΑΡΤΙΚΑ

ΓΑΝΤΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ

ΓΑΖΕΣ

Σεντόνι Εφίδρωσης

© All rights reserved.Developed by Intelweb