ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

–   Γνωρίζουμε καλά τις ανάγκες σου και φροντίζουμε για σένα με πολλούς τρόπους, κάθε στιγμή, ό,τι κι αν χρειαστείς. Όποιο κι αν είναι το θέμα που σε απασχολεί στο σπίτι που αφόρα θέμα οξυγονοθεραπείας , Home Care ή την επιχείρησή – Ιατρείο σου , εδώ θα βρεις τις πιο προηγμένες λύσεις εξυπηρέτησης, για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει καθημερινά την ανάγκη των αγαπημένων σου Ανθρώπων.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

​Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα που χρησιμοποιούν συσκευή οξυγονοθεραπείας στο σπίτι είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.


Σενάριο Α1: Τάση Ρεύματος

 Σχεδόν σε όλα τα μηχανήματα οξυγονοθεραπείας που διέπονται από ISO – CE έχουν ψηφιακό ή αναλογικό πινάκα έλεγχου, σε αυτή τη κατηγορία , τα μηχανήματα αντιδρούν με την ένδειξη της κόκκινης λυχνίας στο πίνακα ελέγχου τους, που σηματοδοτεί ότι μάλλον η παροχή του ρεύματος (πρίζα) δεν είναι καλής κατάστασης ή η τάση του ρεύματος στη περιοχή όπου λειτουργεί το μηχάνημα έχει πτώση τάσης. Κατά συνέπεια το μηχάνημα δεν τροφοδοτείται με τη σωστή τάση που χρειάζεται, άρα σταματά η λειτουργία του και ανάβει η ένδειξη της κόκκινη λυχνίας.
Σε αυτή τη περίπτωση οι ενέργειες που πρέπει να κάνουμε είναι ότι πρέπει άμεσα να απενεργοποιήσουμε τη συσκευή οξυγονοθεραπείας, να αλλάξουμε παροχή ρεύματος και να περιμένουμε συνήθως 10-15 λεπτά ώστε να επανέλθει η σωστή τάση του ρεύματος.

Σενάριο Α2 : Κακή Τοποθέτηση

 Εκτός από αυτές τις περιπτώσεις που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχει και η περίπτωση να μην έχουμε τοποθετήσει σωστά το καλώδιο του μηχανήματος οξυγονοθεραπείας στη πρίζα ή να μην έχουμε βάλει σωστά το καλώδιο πάνω στο μηχάνημα, κατά συνέπεια να ανάβει η ένδειξη κόκκινης λυχνίας ως προειδοποίηση προς το χρήστη ότι δεν υπάρχει παροχή ρεύματος.
Επίσης συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα που χρησιμοποιούν συσκευή οξυγονοθεραπείας στο σπίτι είναι η Ροή Οξυγόνου.:


Σενάριο Β1: Κακή τοποθέτηση υγραντήρα (ποτηράκι)

 Σε αυτή τη κατηγορία το μηχάνημα οξυγονοθεραπείας δε βγάζει καμία ένδειξη κακής λειτουργίας στο πίνακα ελέγχου του, αλλά παρόλα αυτά δεν υπάρχει ροή οξυγόνου στο σωλήνα του ρινικού σωλήνα. Οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν στη περίπτωση αυτή είναι ότι πρέπει να ξεβιδώσουμε τον υγραντήρα (ποτηράκι) και να το ξαναβιδώσουμε σωστά επανατοποθετώντας το σωστά στη βάση του. Το επαναλαμβάνουμε όσες φορές χρειαστεί ώσπου να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί κανονικά, βυθίζοντας το ρινικό σωλήνα (μυτάκι) μέσα σε ένα ποτήρι με νερό και περιμένοντας να δούμε εάν αναβλύζουν φυσαλίδες μέσα από το ποτήρι.

Σενάριο Β2: Άλατα στον Υγραντήρα

  Λόγω συσσωρευμένων αλάτων στο νερό (είτε εμφιαλωμένο είτε όχι) ενδέχεται το στόμιο στον υγραντήρα που βυθίζετε μέσα στον υγραντήρα (ποτηράκι) να φράξει, με αποτέλεσμα να διακοπή η ροή του οξυγόνου. Χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς είναι ότι παρόλο που το μηχάνημα λειτουργεί κανονικά δεν φτάνει οξυγόνο στον ρινικό καθετήρα και επίσης παρατηρούμε ότι η μπίλια ροής οξυγόνου έχει πέσει στο μηδέν.
Σε αυτή τη περίπτωση ο χρήστης θα πρέπει να κόψει, με ένα ψαλίδι, 1 εκατοστό από το τέλος το σωλήνα που βυθίζετε μέσα στο ποτηράκι του υγραντήρα, ώστε να απελευθερωθεί η ροή του οξυγόνου και έπειτα να ξανά τοποθετήσει το ποτηράκι σωστά στη θέση του. Σε συνέχεια επικοινωνεί με την εταιρία ώστε να αποσταλεί εκ νέου καινούργιος υγραντήρας.

Σενάριο Β3: Κλειστή παροχή

Σε αυτή τη κατηγορία το μηχάνημα οξυγονοθεραπείας βγάζει ένδειξη δυσλειτουργίας στο πίνακα ελέγχου με την ένδειξη της κόκκινης λυχνίας. Θα πρέπει αναφέρουμε ότι τα μηχανήματα οξυγονοθεραπείας είναι εξαιρετικά ευαίσθητα με αποτέλεσμα σε περίπτωση δυσλειτουργίας να μας προειδοποιούν με το παραμικρό, έτσι στο σημείο αυτό το μηχάνημα παράγει ασταμάτητα Ο2, αλλά δεν μπορεί να το εκτονώσει λόγω της κλειστής παροχής, άρα ο χρήστης πρέπει να επαναφέρει τη ροή του οξυγόνου στη σωστή θέση μέσω της περιστροφικής στρόφιγγας που διαθέτει το μηχάνημα οξυγόνου.
​Σε τακτικό χρονικό διάστημα θα πρέπει ο χρήστης να συντηρεί και να προσέχει το μηχάνημα οξυγονοθεραπείας προς όφελος της σωστής χρήσης και σωστής θεραπείας που εκτελεί.

​Λόγω ότι πλέον η εταιρεία μας διαθέτει τελευταίας γενιάς μηχανήματα παραγωγής οξυγόνου το κόστος συντήρησης, αλλά και η διαδικασία αυτή είναι μηδαμινή και ελάχιστη σε χρόνο από το χρηστή. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης καθ όλη τη διάρκεια της χρήσης είναι ότι πρέπει να προσέχει να διατηρεί πάντα μια απόσταση του μηχανήματος από το τοίχο και τέλος 2 με 3 φορές την εβδομάδα να αφαιρεί το εξωτερικό φίλτρο που διαθέτει το μηχάνημα προκειμένου να καθαρίζετε καλά από σκόνες και λοιπά στοιχεία (δεν χρήζει πλυσίματος) που έχουν συσσωρευτεί και έπειτα να επανατοποθετείται σωστά στη θέση του.
​ Βασικό σημείο αναφοράς είναι τα αναλώσιμα μέρη του μηχανήματος οξυγονοθεραπείας όπου κάθε χρήστης θα πρέπει να προσέχει κατά τη χρήση του μηχανήματος ώστε να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο το θέμα υγιεινής.
  Με τη παραλαβή του μηχανήματος οξυγονοθεραπείας από την εταιρίας μας, θα παραλάβετε και ένα σετ αναλωσίμων υλικών διάρκειας τουλάχιστον τριών μηνών. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος, για λόγους υγιεινής και μόνο, τουλάχιστον μια φορά το μηνά να αλλάζει το ρινικό καθετήρα παροχής οξυγόνου καθώς είναι το μόνο αναλώσιμο υλικό το οποίο εφάπτεται και εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα, έστω και για ελάχιστα εκατοστά, προς αποφυγή λοιμώξεων ανωτέρου αναπνευστικού συστήματος.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ?

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ

© All rights reserved.Developed by Intelweb