ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τμήμα οξυγονοθεραπείας :

Η Sanita Medical Supplies  έχοντας εναρμονιστεί πλήρως με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο και πλήρως συμβεβλημένη με το ΕΟΠΥΥ συνεχίζει την ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου Home-Care για τη περιφέρεια της Κρήτης, παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν 100% ενοικίαση συσκευών παραγωγής οξυγόνου στο σπίτι, πλήρως καλυπτόμενη από το ασφαλιστικό ταμείο ΕΟΠΥΥ.

Στα πλαίσια του εξειχρονισμού και της διαφοροποίηση και στη κατηγορία της Οξυγονοθεραπειας η Sanita Medical Supplies προχωρεί ένα βήμα μπροστά καθος είναι από τις ελαχιστε εταιριες οπου μπορει να προμηθευση και Οξυγονοθεραπειας με Υγρο Οξυγονο σε κανιστρα των 31Lt & 41Lt.

Η Sanita Medical Supplies είναι 100% πιστοποιημένος πάροχος αναπνευστικών συσκευών & συσκευών ιατρικού οξυγόνου από τον ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία που απαιτείτε το ασφαλιστικό ταμείο.

Σημαντικό παράγοντα στην ποιότητα παροχής οξυγονοθεραπείας (Υγρο & Ξηρό οξυγόνο ) είναι η τεχνογνωσία αλλά και η χρήση συμπυκνωτών υψηλής τεχνολογίας. Με το σκεπτικό αυτό, η εταιρία εφοδιάζεται πλέον με ιδιόκτητα σύγχρονης τεχνολογίας συμπυκνωτές οξυγόνου του οίκου Devilbiss Αμερικής (525 & 515 ks) και Weinmann Γερμανίας (Oxymat) με δυνατότητα παροχής οξυγόνου από 0.5-5.5 lt/min με καθαρότητα 93±3% Ο2. Επίσης, οι παραπάνω ιατρικές συσκευές για λόγους ηχορύπανσης και εξοικονόμησης ενέργειας αποδίδουν έως 45 db (απόσταση 1 m), με κατανάλωση 320 watt σε maximum λειτουργία. Με αποτέλεσμα να τα καθιστούν μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας, μικρού βάρους (~17 kg) και φορητότητας , με αξιοπιστία στην λειτουργία.


Στην κατηγορίας της οξυγονοθεραπείας εμπίπτουν ασθενείς που οι ανάγκες αυξάνονται σε lt/min αλλά και αλλαγής από ξηρό σε υγρό οξυγόνο. Στην πρώτη περίπτωση η εταιρία δύναται να καλύψει ανάγκες παροχής οξυγόνου έως και 10 lt/min με την συσκευή του οίκου Mobiakcare, καθαρότητας 93±3% Ο2 με κατανάλωση 350 watt σε maximum λειτουργία. Στην δεύτερη περίπτωση, παρέχουμε την δυνατότητα χρήσης υγρού οξυγόνου με φιάλες των 45, 31 & 0.63 lt καθαρότητας 99.99% Ο2, διάρκειας έως και 74 ημέρες (είναι συνάρτηση της παροχής οξυγόνου από 0.25-15 lt/min).

Στη Sanita Medical Supplies διατίθονται όλα τα αναλώσιμα για την χρήση συσκευή οξυγονοθεραπείας, ρινικά γυαλάκια, προεκτάσεις σιλικόνης από 7,5 & 15 m, υδατοπαγίδες, υγραντήρες. Επίσης, έχει εξοπλιστεί και με τα απαραίτητα αναλώσιμα για χρήση από άτομα με τραχειοτομή.

Προσοχή!! Η παραπάνω υπηρεσία χορηγείται από τον ασφαλιστικό φορέα ΕΟΠΥΥ, εφόσον αναφέρονται σε ιατρική γνωμάτευση από ιατρό δημοσίου νοσοκομείου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών υπάρχει 24ώρη/7ημέρες τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση ανάγκης σε όλη την περιοχή της Κρήτης από το εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας, σε περίπτωση βλάβης παρέχεται άμεση αντικατάσταση του συμπηκνωτή ιατρικού οξυγόνου.

Για περιστατικά όπου χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης χορήγηση ιατρικού οξυγόνου με σκοπό να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, πλοίο ή αυτοκίνητο και δεν υπάρχει από τους αντίστοιχους φορείς η δυνατότητα συνεχής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η εταιρεία μας παρέχει φορητά συστήματα παροχής ιατρικού οξυγόνου με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για χρήση σε αεροπλάνο & καράβι.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ?

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ

© All rights reserved.Developed by Intelweb